uppsalaexperience.se

Många som bor i Uppsala är studenter. Att vara student innebär många gånger en tight budget, vilket gör att man som student inte har den bästa ekonomin för att kunna lägga ut pengar på inredning. Därför kändes det passande att vi i det här inlägget ger dig några tips på hur du kan få tag i billigare inredning till din bostad i Uppsala.

Rabatter och erbjudanden

Det här med CSN är en väldigt bra grej eftersom många har haft studenter i åtanke när de tagit fram erbjudanden för studenter. Det finns många inredningsbutiker som har erbjudanden särskilt framtagna för just studenter, vilket gör det möjligt för dig att hitta snygg inredning till ett billigare pris. Därför ska du alltid ha koll på erbjudanden för studenter.

Förutom att det finns erbjudanden framtagna för studenter finns det rabattkoder vem som helst kan utnyttja. Ett exempel på en populär inredningsbutik på nätet är Jotex. Just nu har Jotex en rabattkod du bör utnyttja ifall du vill köpa modern och bra inredning till ett billigare pris.

Second hand

Ett annat bra sätt att få tag på både möbler och inredning för en billigare peng som passar studenters plånbok bättre är genom att hitta möbler och inredning på second hand. Det finns massor av bra och snygga möbler och inredning i second hand-butiker. I Uppsala finns det ett flertal fysiska second hand-butiker du kan besöka för att fynda riktigt rejält.

Förutom att du kan vända dig till de fysiska butikerna kan du också kolla in den andrahandsmarknad som finns online. Det finns ett flertal sidor där folk lägger upp annonser på möbler och inredning de vill sälja begagnat. Ett annat sätt att få tag på billig inredning eller möbler online är genom sociala medier. På Facebook finns det till exempel grupper där man kan lägga ut annonser på det man vill sälja begagnat. Många orter har sina egna köp- och säljsidor på Facebook, så om du bor i Uppsala finns det lokala Facebookgrupper för försäljning av allt möjligt. Om du hittar något som du är intresserad av att köpa kan du alltid prova att pruta. Det är inte alltid försäljaren går med på det, men det kan vara värt ett försök.

Gratis

Du kan faktiskt få tag på både inredning och möbler helt gratis. Som vi nämnde tidigare i det här inlägget finns det en marknad för begagnade saker på sociala medier och på olika hemsidor på internet. Ibland kan man ha riktigt tur och hitta saker helt gratis. Men då får du vara riktigt snabb och vara villig att hämta möbeln eller den pryl du vill ha. Ett annat sätt att få tag på möbler eller inredning gratis är genom byteshandel.