Gruppresor, skolresor, incentives och technical visits

  • Historisk visning i Vasaborgens museum. Foto: Vasaborgen
  • Skolklass på besök i Vasaborgen, Uppsala slott. Foto: Mia Ulin
  • Konferenslunch i Vasasalen. Foto: Mia Ulin.
  • Guidning vid Gamla Uppsala högar. Foto: Daniela Hedström.
  • Vikingagille på Odinsborg i Gamla Uppsala. Foto: Odinsborg.
  • Guidning i Domkyrkan. Foto: Mia Ulin
  • Stadsvandring Uppsalas "Big 6" startar utanför Domkyrkan. Foto: Mia Ulin

Res tillsammans, dubbelt så kul!

Att dela upplevelser med andra är roligt. Och prisvärt! Antingen du betalar ur egen ficka eller det är företaget, skolan eller organisationen som betalar. Inspireras av våra färdiga program på alltifrån ett par timmar till en eller flera dagar. Eller kom med egna önskemål så sätter vi ihop ett förslag. Med övernattning eller utan. Med transport eller utan.

Stadsvandring och guidning i Vasaborgen för stor grupp

Gör en trevlig kulturell upplevelse under konferensen! Vi kan ta både små och stora grupper. Här är ett exempel på upplägg för ca 50 personer

Vikingaupplevelse och vikingagille

Gamla Uppsala är ett av Nordens märkligaste fornlämningsområden. Här finns de tre majestätiska kungshögarna från 500-talet Nu kan du få uppleva en eftermidddag i vikingarnas värld med guidning, kämpalekar och vikingagille!



Guidning i Rikssalen och Vasaborgen Uppsala slott

Är du nyfiken på Uppsala slotts Rikssal? Här sker många banketter, konferenser och middagar och här abdikerade Drottning Kristina. Kombinera Rikssalsguidning med privat guidning I Vasaborgens 1500-talsruiner.


Österbubruks Herrgård. Foto: Mia Ulin.

Vallonbruken och Uppsala 4 dagar

Uppsala och Uppland är en unik blandning av dåtid och nutid, stad och vildmark, vetenskap och kultur. I norra Uppland finns Vallonbruken, som var med och skapade Sveriges välstånd.


Åk på skolresa till Fyrishov!

Blodbad och kvällsdopp

Upplev historiska läskigheter i Vasaborgen och bada på Fyrishov. Vasaborgens gamla 1500-talsruiner vid Uppsala slott kan du höra historiens vingsus. Många själar vandrar i ruinerna, inte minst slottsspöket Cecilia. Efter guidningen i de kalla ruinerna känns det toppen med en varm dusch och härligt bad.